Tidigare möten

Vi samtalar hela tiden om vilka ämnen som kan vara intressanta som framtida teman. Vår värld förändras hela tiden och vi är vakna för att nya ämnen kan bli aktuella för fördjupning. Här kommer några exemplen på teman:

Jonas Elfort Ek- Hållbara prestationer

Vi träffade Jonas Ek som pratade kring hållbara prestationer i företag. Han berättade om vikten av återhämtning, för att vi på lång sikt ska kunna prestera maximalt. Vi spelade värderingsspelet, där vi i grupper i 4-5 samtalade kring etiska utmaningar vi kan komma att mötas av i våra verksamheter. Det blev en fantastiskt rolig eftermiddag!

”Du har kallat dina medarbetare till ett viktigt möte. Några dyker upp sent och det är inte första gången. Du vet att resten av gruppen stör sig på detta. Hur agerar du?”

Kebba Njie

Möte i Stockholm och Skåne.
Kan näringslivet med sina ofta engagerade företagsledare bidra till att ungdomar i utsatta områden inte hamnar i kriminalitet? Denna fråga är särskilt relevant eftersom våldet och skjutningarna ökar med allt fler ungdomar som dras in i kriminalitet.

Vi diskuterar vilka konsekvenser en kriminell livsstil kan få, och hur företagsledare kan bidra till att skapa en bättre framtid för nästa generation.  

Bilder från de olika träffarna

Ukraina, Blågula bilen

Kriget i Ukraina är en fråga som engagerar många ägarledare. Vi bjöd in Joakim Andreini från organisationen Blågula bilen. Han berättade om hur vi som företagare, kan hjälpa till med att förflytta resurser som vi inte längre använder till Ukraina där de verkligen behövs. Det gjorde han i en mycket spännande presentation där vi också fick möjligheten att ställa alla möjliga frågor. 

Som resultat av det här mötet har bla 500st brandsläckare och ett helt operationsrum donerats i fronten av Ukraina

Läs gärna mer om Blågula Bilen på deras hemsidan, tryck på knappen 

Resor med ägarledare

Hong Kong/ Shenzhen

 I november 2018 genomförde ÄgarLedare en utbildningsresa till Hong Kong och Shenzhen. 

Det var 28 deltagare från ägarledargrupperna som deltog.

Ämne som berörts​

Behöver ej stå något här om inget finns

Ämne som berörts​

Vem har föreläst

Ämne som berörts

Sånga Säby, Ekerö.

Dygnsmötets ämne ”Att lämna vårt livsverk”

Generationsskifte

Processen vid ett företagsköp

Vad gör ett bolag värdefullt?

Att ta in delägare till sina verksamheter

Rulla till toppen